Lyhytelokuvakooste:
Bittersweet

Esitystiedot

Esitysajat:
Turku, la 29.10. klo 13.00
Helsinki, la 19.11. klo 13.00

Kieli:
useita

Tekstitys:
suomi
englanti


Alex and Eric Forever (Alex y Eric para siempre)

Leo Adef
Espanja 2015 / 11 min

Alex ja Eric ovat tavanneet jo kahden viikon ajan aikomuksenaan naida, mutta ovat aina päätyneet tekemään jotain ihan muuta, koska kumpikaan heistä ei ole bottom. Alex voisi jatkaa tätä loputtomiin, mutta Ericille eivät hyvät fiilikset riitä, joten tämä voi olla viimeinen ilta tanssissa, jonka kumpikaan ei soisi loppuvan.


Sticky Fingers

Gabriella Moses
USA 2015 / 12 min

Cassie löytää särmäkkään puolen itsestään radikaalin parhaan ystävänsä Lucyn ohjauksessa. Tervetuloa värjätty tukka ja uusi itseluottamus seksuaalisuudessa.


We Could Be Parents (Vi skulle bli bra föräldrar)

Björn Elgerd
Ruotsi 2016 / 15 min

Uskomaton 15 minuutin ripittäytyminen, jossa ruotsalainen mies käy läpi kaikki syyt miksi exän pitäisi antaa hänelle uusi mahdollisuus. Elokuva on kuvattu yhdellä otolla, ja niin kuvassa kuin kuvan ulkopuolellakin tapahtuu paljastavia asioita.


Jackie

James Fanizza
Kanada 2016 / 8 min

Kun lapsiaan pahoinpidellyt nainen kuolee, hänen transsukupuolinen tyttärensä tapaa pesänjaossa pitkästä aikaa taas veljensä.


The Weigh In

Hart & Devon Perez
USA 2014 / 2 min

Kaksi lihaksikasta nyrkkeilijää valmistautuu tärkeään matsiin lyhytelokuvassa, jossa tyrmäyksen saakin homofobia!


Great Escape

Sal Bardo
USA 2015 / 6 min

Tässä Paper Ringin Great Escape -musiikkivideossa lyhytelokuvasta Pink Moon, 70-vuotias nainen jättää miehensä arvoituksellisista syistä.


Say U Will

Chris Cruse
USA 2016 / 10 min

Uutenavuotena puolen yön jälkeen kaksi nuorta miestä tapaavat underground-bileissä ja yllyttävät toisensa kokeilemaan jotain uutta.


Thanks for Dancing (Takk for turen)

Henrik Martin Dahlsbakken
Norja 2016 / 19 min

Herkkä katsaus ikääntyvän pariskunnan elämään lumisessa Norjassa. Elokuvassa kaksi entistä kilpahiihtäjää pohtii – ja välttelee – tietoa siitä, että kyseessä saattaa olla heidän viimeinen yhteinen talvensa.


Pink Boy

Eric Rockey
USA 2015 / 15 min

Intiimi kuvaus sukupuoliluovasta pojasta, joka varttuu Floridan konservatiivisella maaseudulla butchin äitinsä kanssa. Äiti on onnistuneesti vältellyt hameita koko elämänsä, tähän asti.


Bittersweet

Allen Martsch / USA 2015 / 4 min

Tässä hurmaavassa animoidussa lyhärissä hermostunut koulupoika lähettää vahingossa ystävänpäiväviestin salaiselle ihastukselleen, ja yrittää sitten epätoivoisesti saada sen takaisin.


Dance Card

Renée Crea / Australia 2016 / 7 min

Caralla on tärkeää asiaa isoisälleen, ja hiukan hermostuttaa miten hän mahtaa asiaan suhtautua. Mutta ukillakin on yllätys Caralle.