Addicted to Fresno

Komedia, draama
2015, USA
Ohj. Jamie Babbit
85 min
Ikäraja: 16

Suuritukkainen Natasha Lyonne on monille tuttu roolistaan karismaattisena lesbonistinä Nickynä Netflixin hittisarjassa Orange is the New Black . Nyt hän esittää jälleen lepakkoa: ylioptimistista Marthaa, jolla on suhde samalla kuntosalilla käyvän mimmin kanssa. Paha vain, että heilaa tuntuvat kiinnostavan enemmän kuntosalin bodatut kundit. Jumppatunteja ohjaava söpö Kelly (Aubrey Plaza) taas tuntee vetoa Marthaan.

Marthan heterosisko Shannon (Judy Greer) on menettänyt hyvän työnsä seksiaddiktionsa takia, joten Martha on houkutellut hänet siivoojaksi samaan hotelliin kuin missä hän itsekin työskentelee siivoojana. He kokevat juuttuneensa Kaliforniassa sijaitsevaan Fresnoon, mitä kaupunkia molemmat vihaavat.

Draamakomedia kuvaa sisarusten vaikeita ja toisaalta läheisiä välejä. Martha yrittää auttaa patologisesti valehtelevaa siskoaan pääsemään takaisin jaloilleen, vaikkei hänen omakaan elämänsä ole erityisen hohdokasta.

Kun Shannon vahingossa tappaa yhden hotelliasiakkaan, he päättävät toteuttaa hullun suunnitelman ruumiin piilottamiseksi. Lyonne ja Greer ovat loistavia koomikoita, ja tämä mustan huumorin komedia tarjoaa hillitöntä menoa! Ohjaaja Jamie Babbit muistetaan queer-komedioista Itty Bitty Titty Committee ja But I'm a Cheerleader, jossa Lyonne oli myös pääosassa.

IMDB

Elisa Helenius

Esitystiedot

Esitysajat:
Turku, su 30.10. klo 19.00
Helsinki, su 20.11. klo 19.00

Kieli:
englanti

Tekstitys:
suomi