Yes, We Fuck!

Dokumentti
2015, Espanja
Ohj. Antonio Centeno, Raúl de la Morena

59 min
Ikäraja: 18

Yes, We Fuck on espanjalainen dokumenttielokuva, joka käsittelee sukupuolen, seksuaalisuuden ja kehollisuuden moninaisuutta haastateltujen ihmisten omien kertomusten kautta. Kysymys “mitä seksi merkitsee sinulle” toimii lähtökohtana ihmisten kokemuksiin.

Elokuva antaa puheenvuoron ihmisille, joiden seksuaalisuuden kokemuksesta harvoin puhutaan tai ollaan edes kiinnostuneita. Normista poikkeavat kehot, sekä seksuaalisuuden ja sukupuolen ilmaisun muodot koetaan yhteiskunnassa mitättömiksi ja arvottomiksi, toisinaan jopa häpeällisiksi. Normatiivisten käsitysten ulkopuolelle jäävä moninaisuus nostetaan nyt keskiöön.

Yes, We Fuck on rehellinen dokumentti, jossa haastateltavat puhuvat avoimesti ja konstailemattomasti omasta seksuaalisuudestaan ja sen merkityksestä elämässään. Kuvaukset seksistä ovat kiireettömiä ja avoimia; niistä huokuu vapaus, nautinto, kanssakäyminen, yhteys toisiin, leikki, hellyys, kosketus, hemmottelu ja nauru.

Elokuva kritisoi yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuus on typistetty kapeaksi tietynlaisten kehojen tapaan ilmaista tietynlaista seksuaalisuutta. Elokuva painottaa sitä, kuinka jokaisella on oikeus seksuaalisuuteen, huolimatta kehonsa tai mielensä kyvyistä, rajoituksista, tai tavasta ilmaista sitä. Sen se tekee kauniilla ja luontevalla tavalla.

IMDB

Eeva Palmén

Esitystiedot

Esitysajat:
Turku, su 30.10. klo 13.00
Helsinki, su 20.11. klo 13.00
Oulu, la 10.12. klo 20.00

Kieli:
espanja

Tekstitys:
suomi
englanti