Oheisohjelma


Lauantai 19.11.

Vinokino ♥ Peijakas! Dubrovnikissa

Klo 22–03
Bar Dubrovnik, Eerikinkatu 11, Helsinki
Liput 5€ + narikka

Vinokinon festariklubi järjestetään jo kuudetta kertaa yhteistyössä kaupungin kuumimman queerfeministisen Peijakas!-klubin kanssa!

Klubilla esiintyy Raisa Omaheimo, joka tulee heittämään stand up -shown! Raisa on helsinkiläinen feministi, joka etsii seuraa. Tiedättekö miten vaikeaa on etsiä queer-seuraa kun on allerginen kissoille? Todella vaikeaa. Raisalla hirttävät myös kiinni treffipalstojen tyhmät keskustelunavaukset sekä paskat iskureplat livenä. Läski-monologin käsikirjoittajan uusi aluevaltaus on stand up -komiikka.

Musiikkia veivaavat Peijakas! DJt Muffins ja Bombardina sekä DJ Pantumaca. Luvassa lauantai-illan huumaa femmehiphopista syntsaräimeeseen.

Bar Dubrovnik on pohjakerroksessa, jonne pääsee rappusten vieressä olevalla porrashissillä (painoraja 225 kg). Alakerrassa ei ole inva-wc:tä.

Lämpimästi tervetuloa!


Koko festivaalin ajan

Sukupuolena ihminen -valokuvanäyttely Andorrassa

Sukupuolena ihminen -projekti kertoo haastatteluin ja valokuvin, millaista on olla transihminen nykypäivän Suomessa: mitä sukupuoli tarkoittaa kenellekin, miten muut ihmiset suhtautuvat, mitä kukin toivoo ympäröivältä yhteisöltä.

Projektin nettisivut ja Facebook-sivu

Näyttely avoinna:
16.–20.11.2016
Ke–pe n. klo 18.00–20.30
La–su n. klo 11.30–19.30

Näyttelyyn on vapaa pääsy.