Vinokino tulee taas!

26. kerran järjestettävä Vinokino, Suomen ainoa HLBTIQ-kansan tarinoihin keskittyvä elokuvafestivaali, säteilee kaikissa sateenkaaren väreissä tänä vuonna. Valkokankaalle heijastetaan HLBTIQ-elokuvia laajalta skaalalta. Ohjelmiston löydät täältä.

Turussa festarin oheisohjelmassa on mm. keskustelutilaisuuksia, taidenäyttelyitä, Slash: fan fiction -lukutilaisuus, nahkatyöpaja, brunssi ja ilmaisnäytöksiä. Lauantaina festariklubilla, Baaribaarissa, elokuvakansaa viihdyttää Mummin Kullat ja DJ.

Seuraa tarkempaa tiedotusta Vinokinon Facebook-sivuilla.

Turku 19.–22.10.2017


Esityspaikka: 

Alvarium, Puutarhakatu 8

Alvariumin aulassa on mukava sohvilla varustettu lounge-tila, jossa on tarjolla kohtuuhinnoin niin juomaa kuin pikkupurtavaakin. Huom! Voit myös ottaa tarjottavat mukaan elokuvasaliin.


Liput:

Näytöslippu, normaalihintainen, 8 €
Näytöslippu, jäsenhintainen, 6 €
Festariklubi, normaalihintainen, 7 €
Festariklubi, jäsenhintainen, 5 €

Sarjakortti (5 lippua), 35 €
Festivaalipassi, 50 €

Jäsenalennuksen saa voimassa olevalla TuSetan tai jonkin muun Setan jäsenkortilla, sekä muiden HLBTIQ-järjestöjen jäsenkortilla.

Festivaalipassi on henkilökohtainen, Sarjakortin voi ostaa myös porukalle.

Lipunmyynti Alvariumissa alkaa 30 minuuttia ennen päivän ensimmäistä maksullista näytöstä ja on avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun.

Helsinki 9.–12.11.2017


Esityspaikka:

Andorra, Eerikinkatu 11

Andorrassa on rauhallinen aulatila, josta käynti Dubrovnik-baariin (pe ja la biletila). Andorran kinosaliin laskeudutaan katutasossa olevan Corona-baarin kautta, jossa mahdollisuus mm. biljardin pelaamiseen.

Yhteystiedot / Contact info

Koordinaattorit / Coordinators:
koordinaattori(at)vinokino.fi

Tiedotus / Media:
tiedottaja(at)vinokino.fi

© C5BOX - Sidebar